Foto: Karina Brys
Fotoverslag -

1 mei: “Ziek zijn mag niet arm maken, arm zijn mag niet ziek maken”

1 mei. De Dag van de Arbeid. De dag waarop Caroline Copers, algemeen secretaris van het Vlaams ABVV, het feit aanklaagt dat de Vlaamse regering in de afgelopen 5 jaar 101,6 miljoen euro heeft bespaard op werkbaar werk. Een 1 mei-optocht trekt vervolgens richting de Grote Markt. Een fotoreportage.

donderdag 2 mei 2019 13:47
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!