De 1 mei demonstratie in Athene verliep rustig

Een grote vakbondsbetoging op het Syntagma plein in de Griekse hoofdstad verliep rustig. Er waren zo'n 13.000 mensen aanwezig op de betoging tegen het bezuinigingsbeleid en voor de terugkeer van het minimumloon. Veel betogers droegen vlaggen van de regeringspartij Syriza.

vrijdag 1 mei 2015 22:33
Spread the love

De Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis was een opvallende aanwezige bij dat protest. Een fotoreportage van Alex Trimboli / Collectif Krasnyi 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!