ACOD openbare diensten op straat in Antwerpen

Met 3000 trokken ze dinsdagmorgen 24 maart door de straten van Antwerpen tegen het besparingsbeleid van de regering. De onvrede is groot. Een fotoreportage

dinsdag 24 maart 2015 14:50
Spread the love

“Stop de broodroof”: met die woorden werden er op 24 maart boterhammen uitgedeeld aan de 3000 betogers die zich hadden verzameld op het Astridplein. Van daaruit trokken ze door de stad om hun ongenoegen te tonen met het beleid van de huidige regering. 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!