Gentse studenten betuigen hun steun aan de stakers

maandag 1 december 2014 15:42
Spread the love

Op maandagochtend 1 december vertrok een groep studenten om hun steun te betuigen aan de stakers. Er werd gereden naar onder andere de Ghelamco-site, het UZ, station Gent Sint-Pieters – om te eindigen aan de Blandijn.

Aan de universiteit zelf was er een piket van studenten en personeel en werd er tijdens een aantal speeches opgeroepen om op 15 december massaal mee te staken.

Een algemene tendens was dat de strijd zal duren tot er een deftig alternatief op de huidige regeringsmaatregelen is gekomen. 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!