De Zomer van Antwerpen 2014

De Zomer van Antwerpen 2014

De Zomer van Antwerpen bestaat twintig jaar en om dat te vieren werd het zomerpubliek vandaag uitgenodigd op het Theaterplein om het programma van komende feesteditie te ontdekken. De artiesten sloegen er letterlijk hun tenten op om hun voorstellingen aan de aanwezige zomerfans te presenteren.

dinsdag 27 mei 2014 20:12
Spread the love

Het plein werd een gezellige picknickplek. Het publiek kreeg de kans om samen met de gezelschappen te klinken én te lunchen op twintig jaar Zomer.

Afgelopen edities zette Zomer van Antwerpen steeds meer in op gratis programma’s om het festival zo toegankelijk mogelijk te maken en iedereen een fijne zomer in eigen stad of land te kunnen bezorgen.

Op de komende editie zijn meer dan de helft van de activiteiten gratis! Het festival start op 18 juni en eindigt op 31 augustus en is daarmee veruit het langste van het land. Enkele sfeerbeelden van de Kick Off en een reeks promotiebeelden. Meer: www.zva.be

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!