Documentaire, Nieuws, Europa, Samenleving, Politiek, België, Peter Mertens, Eurocrisis, Hoe durven ze -

Hoe Durven Ze – aflevering 2 – Besparen tot in de kist

Hoe Durven Ze – aflevering 2 – Besparen tot in de kist
woensdag 5 juni 2013 18:50

Tweede aflevering van de webserie gebaseerd op de bestseller “Hoe Durven Ze – De euro, de crisis en de grote hold-up” van Peter Mertens.  Klik hier voor een betere videokwaliteit.

De redding van de financiële sector kostte duizenden miljarden. In deze aflevering gaan we kijken wie die factuur kreeg doorgeschoven.  In 5 afleveringen gaan we op zoek naar de winnaars en verliezers van de eurocrisis. Met bovenal de vraag: welk Europa willen we?

Mis de volgende afleveringen niet,volg de filmop facebook of bezoek hoedurvenze.be. Een productie van Docwerkers in samenwerking met Epo en Geneeskunde voor het Volk. Docwerkers is een creatief en maatschappelijk geëngageerd productieplatform, met een passie voor online video en documentaire.

Uitgebracht onder creative commons CC-BY-NC-ND

creative commons muziek: Marc Teichert / Anna’s Theme * Silence / Cellule * JT Bruce / A Skeptic’s Hypothesis * Dexter Britain / After Christmas * Altered Carbon / Nebulae * Orbique / Simple * Origamibrio / Flicker * Johnny Ripper / Carousel * Johny Ripper / Odnam with discography * Hifi Hustlers – Freedom *Altered Carbon / Prypiat * Dexter Britain / Train

Archiefbeelden: Associated Press Archive / Nobel Media AB 2012 / World Economic Forum Annual Meeting 2005 / Euractive Media / Corporate Europe Observatory / Social Europe Journal

take down
the paywall
steun ons nu!