Verslag, Nieuws, Betoging, Brussel, Lokaal, Abortus, Brussel, Pro-choice -

Betoging voor het recht op abortus in Brussel

BRUSSEL - Zondag 24 maart verzamelden zo'n 500 mensen op de Kunstberg in Brussel om deel te nemen aan de 'Mars voor het Leven', een initiatief van conservatief-katholieke groepen die pleiten voor het opnieuw strafbaar maken van abortus. Een paar honderd meter verder vond een tegenbetoging plaats waaraan ongeveer 200 mensen uit verschillende linkse bewegingen deelnamen.

maandag 25 maart 2013 13:10
Spread the love

Een fotoverslag van de linkse tegenbetoging.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!