Verslag, Nieuws, Economie, België, Brussel, Vakbonden, EVV, Brussel, Besparingsbeleid, Trojka, Betoging 14.03 -

Vakbondsmanifestatie tegen Europees besparingsbeleid

BRUSSEL - Het Europees Verbond van Vakverenigingen (EVV) organiseerde op donderdag 14 maart 2013 een manifestatie in Brussel. Er kwamen ruim 15.000 mensen op straat voor een betere toekomst, eerlijke verdeling van de lasten en nee tegen het blinde bezuinigingsbeleid van Europa. Een fotoverslag.

vrijdag 15 maart 2013 15:15
Spread the love

Meer beelden: https://picasaweb.google.com/lbcnvkantwerpen/EVVManifestatieBrussel14Maart213# en https://picasaweb.google.com/LBCNVKfoto/EuropeseActiedag14Maart?feat=flashalbum#

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!