200 Studenten vallen dood uit solidariteit met klimaatslachtoffers in het Zuiden

200 Studenten vallen dood uit solidariteit met klimaatslachtoffers in het Zuiden

dinsdag 27 november 2012 15:55
Spread the love

In aanloop naar onze reis naar Doha en in het kader van de 11.11.11-campagne hebben we op de campussen van VUB en Erasmushogeschool Brussel actie gevoerd over de slachtoffers die klimaatverandering nu al maakt in het Zuiden. 200 Studenten vielen voor de camera “dood” uit solidariteit met de klimaatslachtoffers in het Zuiden.

Zes studenten van het Universitair Centrum voor ontwikkelingssamenwerking (ucos.be) zijn nu in Qatar om de klimaattop op te volgen. Zij zullen op Dewereldmorgen en op hun blog schrijven over hun ervaringen op de VN-klimaatconferentie

UCOS-studenten

DeWereldMorgen.be

take down
the paywall
steun ons nu!