Power Shift

Power Shift

dinsdag 9 oktober 2012 16:26
Spread the love

Power Shift Belgium Teaser from Power Shift Belgium on Vimeo.

Een mobilisatie voor en door jongeren op 1, 2 en 3 december in Brussel, tijdens de VN klimaatonderhandelingen in Qatar. Workshops én actie rond klimaatrechtvaardigheid en tegen het gelobby van big business.

Een inititief van Friends of the Earth, Catapa, Climaxi,… ism vele andere partners.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!