BNP Paribas – Erekanselier spil in Luxumbrella affaire

BNP Paribas – Erekanselier spil in Luxumbrella affaire

donderdag 19 juli 2012 19:56
Spread the love

Aan: Dhr. Hendrik Bogaert – Staatssecretaris voor Ambtenarenzaken.

Geachte heer Staatssecretaris, Mr. Bogaert.

Een paar dagen terug las ik in de krant dat u kordaat komaf wil maken met landgenoten die zich enkel inschrijven voor een overheidsexamen om hun werkloosheidsuitkering niet te verliezen. U vliegt er zo te zien met harde hand in. Dat is goed vind ik want vandaag stelt zich een nieuw probleem. Wat blijkt, één van onze ambtenaren, Jean Danckaert, erekanselier  bij het Belgische consulaat in Monaco zou nl. de spilfiguur zijn in het Luxumbrella verhaal van BNP Paribas. Ik ga er vanuit dat u de rest van het verhaal kent en dat ik het hier dus niet nog eens op een rijtje moet zetten.

Door uw inspanningen om werklozen te achtervolgen die niet komen opdagen op een overheidsexamen zal u allicht al een grote hap in de begroting kunnen helpen dichten maar ik durf te hopen dat u zich ook in dit verhaal met eenzelfde inzet en gedrevenheid zal inzetten om dit tot een goed einde te brengen.  Ik weet het, het gaat hier uiteraard maar om één ambtenaar maar alle beetjes helpen, niet?

Met de meeste hoogachting,

take down
the paywall
steun ons nu!