Tot laat in de nacht tekenen voorbijgangers een petitie tegen het kappen van de bomen.
Verslag, Nieuws, België, Milieu, Antwerpen, Lokaal, Democratie, Groen!, Burgerparticipatie, Antwerpen, Leefmilieu, Bomen -

Occupy De Keyserlei

De actievoerders voor het behoud van de lindebomen op de De Keyserlei in Antwerpen vertrouwen het niet en houden dag en nacht de wacht. Dinsdag volgt er een uitspraak in het kort geding van Groen! voor het behoud van de bomen. Vele mensen blijven bij de bezetting staan en informeren zich over de plannen van het stadsbestuur.

zondag 13 november 2011 19:27
Spread the love

Uit alle lagen van de bevolking komen de mensen tekenen, jong en oud, autochtoon en allochtoon, rijk en arm. Dit gaat iedereen aan. Het lijkt wel alsof de klassemaatschappij verdwenen is als het over de bomen op de De Keyserlei gaat.

take down
the paywall
steun ons nu!