Nieuws, Samenleving, Antwerpen, Straatvoetbal, Antwerps Sint-Jansplein, Lotto Street Soccer -

Straatvoetbaltornooi op het Antwerps Sint-Jansplein.

zondag 17 juli 2011 14:35
Spread the love

Op zaterdag 16 juli streek Lotto Street Soccer neer op het Sint-Jansplein. Dit straatvoetbaltornooi brengt voetbal terug naar de plek waar het is ontstaan: de straat. 

Snelle passes, mooie moves en coole tricks: daar draait het om bij Lotto Street Soccer. In teams van vier spelers werd er in drie verschillende leeftijdscategorieën (-10, -13, -16 jaar) gespeeld om de titel van beste straatvoetbalteam.

Niet alleen de winnaars krijgen prijzen, ook fair play wordt beloond. Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!