Samenleving, België, Hongerstaking, Pakistan, Asielzoekers, Vluchtelingen, Regularisatie, Dossier:vluchtelingen -

Pakistanen al 20 dagen in hongerstaking voor regularisatie

Pakistanen al 20 dagen in hongerstaking voor regularisatie
dinsdag 4 januari 2011 16:59

Sinds 20 dagen bezet een groep Pakistanen een pand in Anderlecht en begon er een hongerstaking. Ze willen een regularisatie. Sommigen onder hen zijn al meer dan vijf jaar in België zonder verblijfsvergunning.

De brandweer heeft hen al gevraagd om het pand te verlaten omdat hun veiligheid niet gegarandeerd is. Door een gebrek aan ander onderdak en omdat velen kampen met gezondheidsproblemen, wachten ze de gedwongen ontruiming af.

Een groep van 150 Afghanen ging 20 dagen geleden ook al in hongerstaking.

take down
the paywall
steun ons nu!