DeWereldMorgen Banners
Verslag, Nieuws, DeWereldMorgen, Dewereldmorgen.be -

De Wereld Morgen.be wil jouw mening weten

Beste, DeWereldMorgen.be voert samen met de KHM een onderzoek bij haar jonge lezers (tussen 18 en 26 jaar). We vragen slechts vijf minuten van je tijd om onze enquête in te vullen. Je kan ook deelnemen aan onze focusgroep.

vrijdag 23 april 2010 09:35
Spread the love

DeWereldMorgen.be is momenteel bezig met een onderzoek bij haar jonge lezers (tussen 18 en 26 jaar). We willen namelijk graag je mening en bevindingen over de website te weten komen. Zo kunnen wij de website verbeteren en zo goed mogelijk afstemmen op jullie behoeften. Want DeWereldMorgen wordt voor en door jou gemaakt!
We vragen slechts vijf minuten van je tijd om onze enquête in te vullen. Daarmee maak je kans op een Kinepolis duo-ticket!
Groeten,
DeWereldMorgen
Link: http://www.thesistools.com/?id=133006

Ben je tussen 18 en 26 jaar, dan kan je ook deelnemen aan onze focusgroep, waarbij je in groep je mening kan vertellen over de media van vandaag en over DeWereldMorgen.be in het bijzonder.

Je krijgt dan ook een hapje en een drankje. De focusgroep gaat door op donderdag 29 april 2010, van 18 uur tot 19.30 uur in campus De Ham van de Katholieke Hogeschool Mechelen.
Ben je geïnteresseerd om je stem te laten horen?
Schrijf je dan in door te mailen naar safia . machbouaa @ student . khm.be (spaties weghalen uit e-mail)

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!