De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Stop de uitbreiding van de Ring: CAMP[R]ING. Doe mee op 27 en 28 augustus
Fietsactie, Mobiliteit, Auto, Modal shift, Fiets, Directe actie -

Stop de uitbreiding van de Ring: CAMP[R]ING. Doe mee op 27 en 28 augustus

zaterdag 7 augustus 2010 18:09
Spread the love

Het platform Modal Shift (www.modalshift.be) en PlaceOVelo (www.placeovelo.be) organiseren op 27 en 28 augustus 2010 een ontmoeting op een brug over de R0 om vervolgens een actiekamp van een nacht op te zetten. Zo willen ze een halt toeroepen aan de verbreding van de Brusselse Ring.

Op 27 augustus om 18u30 vertrekt aan de Naamsepoort een “kritische massa” fietsers die omstreeks 19u30 zal aankomen op de brug van de Limburg Stirumlaan over de R0. Naast het Laarbeekbos wordt dan een actiekamp opgezet. Dit bos is een Natura 2000 natuurreservaat dat bedreigd wordt door de uitbreiding van de R0.

Kan je om 18u30 niet aan de Naamsepoort in Brussel zijn met je fiets? Dan kan je kan ook rechtstreeks om 19u30 naar de brug van de Limburg Stirumlaan over de R0 komen. Het kamp zal aangegeven staan vanaf de schapenweg in Jette vlakbij halte Brandweer UZ Brussel. Uiteraard kan je ook met het openbaar vervoer komen. Bus 13, 84, 53 van de MIVB en bus 245 en 820 van De Lijn rijden langs deze halte.

Vergeet je tent, slaapzak en hoofdkussen niet!

Wie wil meewerken aan de voorbereiding van Camp[R]ing, is welkom op dinsdag 10 augustus om 18u30 in café Moeder Lambic op het Fontainasplein.

take down
the paywall
steun ons nu!