De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Ouders voor 24e week in Vlaams Parlement
Kind en Gezien

Ouders voor 24e week in Vlaams Parlement

woensdag 31 mei 2023 12:53
Spread the love

Voor de vierentwintigste week op rij zitten ouders en solidaire feministen op de publiekstribune in het Vlaams parlement.

“Ik neem deel omdat ik deze actie ten volle steun en als mama van drie mijn verantwoordelijkheid wil opnemen om een stem te geven aan onze kleintjes”, zegt Annelore Maes uit Oostkamp. “Omdat ik hoop en geloof in hoogdringende bottom-up verandering. De onschatbare waarde van die eerste 1000 dagen  moet zich ook vertalen in het verlagen van de kindratio.”

Anaïs Verbeke voegt toe: “De voornaamste redenen dat ik naar het Vlaams parlement trek is omdat ik wil dat kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen, dat verzorgenden de kwalitatieve job en verloning krijgen die ze verdienen en dat ouders met gemoedsrust kunnen gaan werken zoals ook zij verdienen!”

https://redonzekinderopvang.wordpress.com/

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!