De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

MOC (waals acw) maakt duidelijke keuzes

MOC (waals acw) maakt duidelijke keuzes

Integenstelling tot het ACW in Vlaanderen maakt het MOC duidelijke keuzes

zondag 30 maart 2014 23:06
Spread the love

Vandaag las ik een artikel in La Libre.

Hieruit blijkt dat het MOC ( het Waalse ACW) keuzes maakt.

Ze geven de voorkeur aan een olijfboomcoalitie en stellen dat het succes van de PTB (PVDA) goed is want het toont dat de traditionele partijen bij de gewone man in gebreke blijven. Ze gaan er ook van uit dat men eerst keuzes moet maken , sociale keuzes en pas achteraf moet kijken naar  de manier om dit te financieren.

Ze verwijten de traditionele partijen dat ze enkel erop uit zijn om stemmen af te snoepen van anderen dan om hun eigen visie te verkondigen . Ze benadrukken hun partijonafhankelijke werking , daar kunnen we in Vlaanderen enkel van dromen

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!