De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Interview in De Morgen

Interview in De Morgen

dinsdag 5 april 2011 12:56
Spread the love

Onlangs werd ik geïnterviewd door een journalist van De Morgen. Enkele dagen later verscheen het artikel. Zoals deze mensen dat moeten doen om aandacht te krijgen stond er een ronkende titel boven. ‘De hormonenmaffia is een antwoord op wat de klant vraagt’. Ik was even verrast. Had ik dat gezegd? …Waarschijnlijk wel. En eigenlijk sta ik daar ook wel achter. De boer produceert producten met een beperkte houdbaarheid. De handel weet dat en maakt daar misbruik van.

Minder geslaagd vond ik de tussentitel ‘Het vlees van mijn beesten heeft een vastere structuur, je hebt er tanden voor nodig.’ Sommigen maken er zelfs uit op dat mijn dieren taai zijn. Wie de ganse tekst leest (maar wie doet dat als men denkt dat het toch maar over taai vlees gaat) kan lezen dat het over een vergelijking met Belgisch Wit Blauw, zeg maar de dikbillen gaat. Het is dan een vegelijking tussen malser en malst en dat is iets heel anders dan taai.

Jos De Clercq

take down
the paywall
steun ons nu!