De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Fietstocht Mechelen-Breendonk voor jeugdgroepen vanaf 14 jaar
Watmet -

Fietstocht Mechelen-Breendonk voor jeugdgroepen vanaf 14 jaar

maandag 20 juni 2011 14:36
Spread the love

Naar aanleiding van de Open Monumentendag rond ‘Conflict’ op zondag 11 september, organiseert Jeugd & Vrede een fietstocht voor jeugdgroepen uit de ruime omgeving van Mechelen.

De begeleide tocht voor jongeren vanaf 14 jaar loopt van Mechelen naar het Fort van Breendonk, dat je bezoekt, en weer terug. Onderweg verander je tijdens het inleefspel in een personage ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Er wordt gepicknickt en er zijn opdrachten.

Deelnemen met je jeugdgroep kost 1 euro per jongere indien je zelf met de fiets kan komen. Download hier de uitnodiging voor meer info of neem contact op met jurgen@jeugdenvrede.be – 015/43 56 96.

Fiets mee langs de sporen van de oorlog en beleef een aangrijpende en sportieve zondag in het teken van deportatie en verzet.

Download hier de uitnodiging

take down
the paywall
steun ons nu!