Video -

Ambtenaren worden overbetaald en gaan te vroeg met pensioen

woensdag 27 februari 2019 17:10

“Ambtenaren worden overbetaald en gaan te vroeg met pensioen”. Journalist Lode Vanoost spoorde een jaar lang door het landschap van de openbare dienstverlening. Voor zijn boek: ‘Tot uw Dienst’ sprak hij met 67 enthousiaste ‘ambtenaren’ – loketbediendes, treinbegeleiders, wijkagenten, brandweermannen, verpleegsters, leerkrachten enz – over de ideologische grondslag van deze clichés. Na de boekvoorstelling op 6 februari trekt hij opnieuw het land rond met de trein om over openbare diensten te spreken en over de vele andere verhalen van enthousiaste mensen die elke dag het beste van zich geven voor iedereen (video door Docwerkers)

Weg met de ambtenaar?

"Ambtenaren worden overbetaald en gaan te vroeg met pensioen". Journalist Lode Vanoost spoorde een jaar lang door het landschap van de openbare dienstverlening. Voor zijn boek: 'Tot uw Dienst' sprak hij met 67 enthousiaste 'ambtenaren’ – loketbediendes, treinbegeleiders, wijkagenten, brandweermannen, verpleegsters, leerkrachten enz – over de ideologische grondslag van deze clichés. Boekvoorstelling 6 februari @ Huis van het Nederlands Brussel Meer info: https://www.facebook.com/events/1159399427563217/. (video door Docwerkers)

Geplaatst door De Wereld Morgen op Maandag 28 januari 2019

Creative Commons

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!