Djemaa El Fna in Borgerhout

Dezelfde sfeer als in Marrakech was door regen en wind niet haalbaar. Maar na een aarzelende start, zorgden iets warms eten of drinken en vooral de mannen van dans en muziek ervoor dat het goed toeven was daar op Spoor Oost in Antwerpen.

zondag 6 september 2015 10:56
Spread the love

 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!