Annemie Steunt DeWereldMorgen.be
Nieuws -

De reacties zijn soms ook wat vreemd

Annemie steunt DeWereldMorgen.be omdat ze "dan nieuws krijg over actueel belangrijke onderwerpen."

woensdag 29 mei 2013 16:51
Spread the love


doc

Annemie:

Ik steun DeWereldMorgen.be omdat ik dan nieuws krijg over belangrijke onderwerpen uit de actualiteit. Meestal is ook de duiding interessant. In het begin las ik ook reacties, maar het nieuwe is er nu een beetje vanaf en de reacties zijn soms ook wat vreemd. Toch zou ik graag willen dat meer mensen de moeite zouden nemen om te reageren. Zo ontstaan immers interessante debatten.

Om DeWereldMorgen.be te promoten forward ik regelmatig artikels en bij gelegenheid breng ik DeWereldMorgen.be ter sprake, er zijn immers nog heel wat mensen die DeWereldMorgen.be nog niet kennen. Niet dat men het daarom moet laten, maar de artikels zijn vaak lang en liggen boven het niveau van de gemiddelde mens (die immers niet noodzakelijk een universitair diploma op zak heeft).
 

Misschien zou een kortere, eenvoudige samenvatting van die artikels een oplossing zijn. Het schijnt als men een materie goed begrijpt dat men het ook eenvoudig kan uitleggen. Ik kan ook de snelheid waarmee de artikels verschijnen niet altijd volgen. Ik lees wanneer het past en wat mij het meeste interesseert.

Word vandaag ook steungever van DeWereldMorgen.be

Maandelijkse overschrijving

Vanaf een maandelijkse inbreng van vijf euro geniet u onder meer van korting in onze webshop.

  • via overschrijving: download het formulier en stuur het ingevuld terug (DeWereldMorgen.be, Haachtsesteenweg 53, 1210 Brussel).
  • via PC banking: surf naar de website van uw bank en geef een permanente opdracht ten gunste van DeWereldMorgen.be op nummer 523-0427751-56 (Triodos) met vermelding steun DeWereldMorgen.be (IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB)
  • via kredietkaart: schrijf maandelijks over

Eenmalige gift

  • via overschrijving: op nummer 523-0427751-56 (Triodos) met vermelding steun DeWereldMorgen.be (IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB).
  • via kredietkaart:

 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!