Nieuws -

Nieuws is nooit neutraal

Urbain Camerlynck steunt DeWereldMorgen.be omdat de nieuwssite "een onmisbare bron van informatie is geworden voor de opiniebepaling in Vlaanderen".

woensdag 1 mei 2013 13:56
Spread the love


doc

Urbain Camerlynck, gepensioneerde ex-hoofdafgevaardigde ABVV bij Siemens Oostkamp (arbeiders).

Zonder degelijke, onafhankelijke informatie is een correct beeld van deze wereld onmogelijk. Onze commerciële media worden gecontroleerd en gestuurd door kapitaalgroepen en aanverwanten. De openbare media zijn in hetzelfde bedje ziek. Elke dag merk je de invloed van de bedrijfs- en financiële wereld, en hun politieke waterdragers.
Onafhankelijk betekent vanzelfsprekend niet neutraal. Nieuws is nooit neutraal.
Voor wie een links-progressieve kijk heeft op de maatschappij is DeWereldMorgen.be een onmisbare bron van informatie geworden voor de opiniebepaling in Vlaanderen.
Daarom steun ik DeWereldMorgen.be.

Word vandaag ook steungever van DeWereldMorgen.be

Maandelijkse overschrijving

Vanaf een maandelijkse inbreng van vijf euro geniet u onder meer van korting in onze webshop.

  • via overschrijving: download het formulier en stuur het ingevuld terug (DeWereldMorgen.be, Haachtsesteenweg 53, 1210 Brussel).
  • via PC banking: surf naar de website van uw bank en geef een permanente opdracht ten gunste van DeWereldMorgen.be op nummer 523-0427751-56 (Triodos) met vermelding steun DeWereldMorgen.be (IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB)
  • via kredietkaart: schrijf maandelijks over

Eenmalige gift

  • via overschrijving: op nummer 523-0427751-56 (Triodos) met vermelding steun DeWereldMorgen.be (IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB).
  • via kredietkaart:

 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!