Lokaal, Antwerpen -

Derny Na-Tour Criterium in Antwerpen

Op woensdag 1 augustus ging het jaarlijkse Derny Na-Tour Antwerpen wielercriterium door. Dat de wedstrijd werd gewonnen door Tom Boonen voor Peter Sagan, de drager van de groene puntentrui van de net afgelopen Ronde van Frankrijk heeft daarbij minder belang dan dat het fenomeen 'koers' Antwerpen 'wakker' hield met dit event.

donderdag 2 augustus 2012 01:42
Spread the love

Zo’n 40.000 (!) wielersliefhebbers kwamen  naar Antwerpen op 1 augustus om hun idool ter bewonderen én van dichtbij te zien. Tom, Peter of al die anderen, …het heeft weinig belang … voor de mensen die we zelf zijn… Fenomeen ‘koers’ heet het !! Ze zijn er in alle soorten, de wielerfans. Begrijpe wie kan…

Meer foto’s vind je op http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157630860972828/show

take down
the paywall
steun ons nu!