Samenleving, Lokaal, Antwerpen, Park Spoor Noord, Mongoolse feesten, Worstelen, Mongoolse gemeenschap Antwerpen -

Mongools Naadam-festival in Antwerpen

ANTWERPEN - Het is een traditioneel Mongools festival dat elk jaar in juli plaatsvindt om de onafhankelijkheid van Mongolië te vieren. Net als vorig jaar hielt de Mongoolse gemeenschap van Antwerpen op zaterdag 7 juli in Park Spoor Noord het Naadam-festival ter ere van de Mongoolse nationale feestdag.

maandag 9 juli 2012 12:05
Spread the love

Tijdens dit festival was er animatie voor jong en oud. Zo was er die namiddag een traditioneel worsteltornooi. Er werden Mongoolse en andere Aziatische gerechten en dranken aangeboden. En er was natuurlijk traditionele Mongoolse muziek.

Ook de verkiezing van de beste nationale klederdrachten bracht veel kleur op het tornooi. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!