Samenleving, Lokaal, Antwerpen-Noord, Antwerpen, Seefhoek, Antwerpen 2060, Stratenfestival -

Toer de Nord in Antwerpen

ANTWERPEN - Zaterdag 12 mei had de 7de editie van dit stratenfestival plaats in Antwerpen-Noord: van het Sint-Jansplein tot de Offerandestraat en de buurt errond. Het is een wijk met opvallend veel buurtwinkels en creatieve handelaars.

maandag 14 mei 2012 00:30
Spread the love

‘Toer de Nord’ wou iedereen vooral overtuigen van de charmes van deze wijk.

Het is een stadsgedeelte dat nog te veel negatief beoordeeld wordt. Het thema was dit jaar ‘spel’. De autovrije winkelstraten van 2060 waren één grote speeltuin. Kijk- en kooplustigen werden er ondergedompeld in een unieke sfeer, met livemuziek, cultuur, design en veel lekkers. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!