Nieuws, Cultuur, Cultuur -

LuisterPost: cd’s op komst in 2012

Na de terugblikken lijkt het meer dan ooit de tijd om te kijken wat 2012 voor ons in petto heeft. Opvallend zijn onder meer nieuwe platen van Leonard Cohen, Mark Lanegan, Animal Collective, The Beach Boys, Tindersticks, Lambchop, Sharon Van Etten, Grizzly Bear, The XX, Air… Bij een aantal kennen we reeds de titels en de releasedata staan nu al in onze agenda rood omcirkeld.

woensdag 28 december 2011 18:51
Spread the love

Te verschijnen in de komende maanden:

Benni Hemm Hemm – Skot
Alias – Fever Dream
Oval – Ovaldna

Laura Gibson – La Grande
The Maccabees – Given To The Wild

The Big Pink – Future This
Matthew Dear – Headcage
Trailer Trash Tracys – Ester
Howler – America Give Up
Lisa Hannigan – Passenger
Milagres – Glowing Mouth
Hospital Bombers – At Budokan
Guided By Voices – Let’s Go Eat The Factory
Chris Isaak – Beyond The Sun

Nada Surf – The Stars Are Indifferent To Astronomy
Chairlift – Something
Cloud Nothings – Attack On Memory
Craig Finn – Clear Heart Full Eyes
Porcelain Raft – Strange Weekend
Various Artists – Chimes Of Freedom
Liz Green – Paper Death
Gonjasufi – MU. ZZ. LE.

Leonard Cohen – Old Ideas
Lana Del Rey – Born To Die
Grimes – Visions
Joe Louis Walker – Hellfire
Rodrigo Leao – A Montanha Magica

Air – Le Voyage Dans La Lune
Mark Lanegan Band – Blues Funeral
Lindstrøm – Six Cups Of Rebel
Of Montreal – Paralytic Stalks
The Twilight Sad – No One Can Ever Know
Sharon Van Etten – Tramp
Little Trouble Kids – Adventureland
Ulrich Schnauss & Mark Peters – Underrated Silence

Field Music – Plumb
The Hickey Underworld – ‘I’m Under The House, I’m Dying’
Heartless Bastards – Arrow
Islands – A Sleep & A Forgetting
Nicki Minaj – Pink Friday: Roman Reloaded
Sleigh Bells – Reign Of Terror
Soko – I thought I was an alien

Lambchop – Mr.M
Peter Broderick –
Tindersticks – ‘The Something Rain’
Sinead O’Connor – How About I Be Me (and You Be You)

Fanfarlo- Rooms Filled with Light
Hooray For Earth – True Love
Dirty Three – Toward The Low Sun

Andrew Bird – Break It Yourself
The Magnetic Fields – Love At The Bottom Of The Sea
The Men – Open Your Heart

The-Dream – Love IV: Diary Of A Madman
Spiritualized – Sweet Heart Sweet Light

Mark Stewart – The Politics of Envy

Verder lieten de volgende artiesten reeds weten dat ze met nieuwe cd’s aankomen:
Animal Collective
Beach Boys
Bear In Heaven – I Love You, It’s Cool
Ben Kweller- Go Fly a Kite
Best Coast
Black Moth Super Rainbow
Cat Power
Chilly Gonzales – Solo Piano II
Dirty Projectors
Fleetwood Mac
Grizzly Bear
James Blackshaw,
Janelle Monáe
Light Asylum
Marina and the Diamonds – Electra Heart
Marissa Nadler
Mazzy Star
Modest Mouse
No Doubt
Regina Spektor – What We Saw From The Cheap Seats
Rick Ross – God Forgives, I Don’t
Rufus Wainwright – Out Of The Game
Santigold – Master Of My Make Believe
School Of Seven Bells – Ghoststory
Scott Walker
Sigur Ros
T.I. – Trouble Man
The Shins – Port Of Morrow
The Walkmen
The xx

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!