Lokaal, Antwerpen, Murga, Merksemdok, Murga Dok Attack -

Murga’s kleuren het straatfeest rond OC Merksemdok

maandag 2 mei 2011 17:30
Spread the love

ANTWERPEN – Op 30 april paradeerde verschillende murga’s tijdens het plaatselijk straatfeest rond het Ontmoetingscentrum Merksemdok aan de Emiel Lemineurstraat 72-74.

De murga Lamourgaga en hun bevriende fanfare La Clinic du Dr. Poembak én de murga Los Murginales waren van de partij. Nadien werd er nog een grote ‘Murga, aan tafel!’ opgezet, want murga’s en gezellig samen eten is toch wel een fijn concept. 

En … Merksem start misschien ook met een kindermurga en heeft alvast de proef op de som genomen met een eerste initiatieworkshop murga. Daarna liepen deze jonge murgueros meteen mee met de ‘grote’ murga’s. Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!