Lokaal, Stampmedia, Genk, Gigos, Genk, PDVA-Limburg, Rode Ambiorix, Stany Nimmegeers, Stefan Kolgen -

StampMedia wint Rode Ambiorix

De PVDA-Limburg reikte voor de eerste keer ‘de Rode Ambiorix’ uit. De winnaar van de prijs werd op 22 januari bekend gemaakt tijdens haar nieuwjaarsreceptie. Na een week van online stemmen op tien genomineerde organisaties won het jongerenpersagentschap StampMedia met ongeveer 45 procent van de stemmen.

vrijdag 28 januari 2011 11:05
Spread the love

Met de Rode Ambiorix wil PVDA-Limburg initiatieven of organisaties in de verf zetten die zich engageren voor de gewone man of vrouw.

“In deze tijden van economische crisis is het belangrijk om de mensen een hart onder de riem te steken. Met onze prijs willen we laten zien dat er steeds meer mensen en organisaties zich niet meer laten doen, ook in Limburg. Dat opkomen voor je rechten en die van de gewone mensen loont”, aldus Stany Nimmegeers, voorzitter PVDA-Limburg.

Stefan Kolgen, coördinator van StampMedia, die de prijs in ontvangst nam, zei dat hij de prijs wil delen met ‘Aktief’ die als tweede eindigde en met de derde, de negen jeugdwerkingen van Genk. “Maar eigenlijk verdienen alle genomineerde verenigingen en organisaties deze prijs”, vertelde Kolgen in zijn speech.

© 2011 – Stampmedia – Maurizio Ciranni

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!