Straatlaweit ’10 van start in Antwerpen

Straatlaweit ’10 van start in Antwerpen

vrijdag 30 april 2010 22:04
Spread the love

Met het Gratis DJ-festival OckxFest is gisteren op het Sint-Jansplein, een reeks van 6 muziekfestivals ingezet. Met de steun van de Antwerpse district-cultuurantenne ‘Straatlaweit’ organiseerde NoGal vzw op donderdag 29 april 2010 de 7e editie van het gratis DJ-festival OckxFest. Vanaf dit jaar voor het eerst op het Sint Jansplein. Het overwegend studentenpubliek kon er tussen 13 en 22u terecht voor de vetste elektronische beats, en dit helemaal gratis. De vorige jaren had OckxFest zijn vaste stek op de Ossenmarkt, in het midden van de Antwerpse studentenbuurt. De editie 2009 bleek echter helemaal uit zijn voegen te barsten, met een meer dan overvol plein en druk op de omliggende straten. Op advies van stad, district en politie koos de organisatie voor het grootste plein van Antwerpen: het Sint Jansplein. Met deze grotere locatie kwam de opportuniteit om een tweede podium op te stellen en een luwe chillout-zone in te richten met een echt grasveld en een uitgebreid aanbod aan cocktail- en eetkraampjes, aan meer dan democratische prijzen. Enkele sfeerbeelden.
 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!