De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

WHO DAT?! You’ll have to come to find out

WHO DAT?! You’ll have to come to find out

woensdag 16 oktober 2019 14:15
Spread the love

Dinsdag 22 oktober 2019 @ Café-restaurant ENTR powered by De Centrale | Ham 147 – 9000 Gent

20:00 gratis inkom  Music & Tapas

 

‘Who dat?!’ is een jong Gents muzikaal kwartet dat een smaakvolle cocktail van jazz, funk en hip hop brengt. Deze eigenzinnige groep is ontstaan op initiatief van ‘Joram Kunde Boumkwo’, een naam die wellicht bekend in de oren klinkt van al wie de Gentse funk en hip hop scène de afgelopen tijd in de gaten hield.

Het ensemble bestaat naast ‘Kunde‘ op de keys, uit ‘Greg van Lint’ (a.k.a. ‘Louislava’), die de band voorziet van strakke en eigenzinnige drum-grooves, ‘Joachim Vergauwen’ die zorgt voor opzwepende baslijnen rijk aan melodieus inzicht, terwijl ‘Creo Cristoria’ (‘OPMOC’), als kers op de taart, het geheel verbindt met zijn sappige solo’s op de saxofoon.

‘Joram Kunde Boumkwo’ is tevens vast lid van de ‘Mellow Minds Family’ dus misschien herken je dit gezicht van projecten als ‘Kunde’, ‘Big Whoop’ en ‘Ndugu’, waarin hij actief is als frontman, toetsenist en producer. Ditmaal laat hij zich, als toetsenist, vergezellen door nieuwe gezichten, een garde getalenteerd jong geweld in een formatie, gegroeid uit toevallige ontmoetingen in het bruisende Gentse artistieke nachtleven.

Wie wil weten wat er precies schuilt achter de naam ‘Who dat?!’ wordt aangeraden om zelf eens te komen proeven van dit muzikale brouwsel.

Info: https://decentrale.be/nl/agenda/muziek/who-dat
De Centrale | intercultureel centrum | Kraankindersstraat 2 – 9000 Gent
+32 (0)9 265 98 28 | decentrale@gent.be | www.decentrale.be
Inkom Concertzalen | Ham 72 (glazen deur)

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!