Dankzij uw steun zien we de toekomst weer even door een roze bril. DeWereldMorgen.be is voor een groot stuk afhankelijk van lezers die uit sympathie of uit overtuiging maandelijks of regelmatig een som op onze rekening storten.

U was de afgelopen weken met velen om dat te doen. We haalden ruim 22.000€ op. Het helpt om dit jaar niet in het rood te eindigen. Waarvoor dank. En mocht u dat nog niet gedaan hebben, dan kan u nog altijd uw overschrijving maken.

De komende maanden beloven onrustig te worden. De regering-Michel en ook de Vlaamse regering kondigden besparingsplannen aan waartegen de vakbonden storm lopen. De culturele wereld en sociale organisaties verenigden zich in Hart boven Hard.

DeWereldMorgen.be staat klaar om alle facetten van dit protest in beeld en woord te vatten. Er blijft nood aan kritische en onafhankelijke media. Wij gaan er tegenaan en hopelijk zullen we u de komende weken wel ergens – op straat, aan een stakerspost of op een debatavond – tegen het lijf lopen.

Steun via paypal

Steun via homebanking

Geef een permanente opdracht ten gunste van DeWereldMorgen.be
op nummer BE20 5230 4277 5156 (BIC: TRIOBEBB)
met vermelding "steun DeWereldMorgen.be"

Giften vanaf 40€ per jaar zijn fiscaal aftrekbaar.

about
Toon menu

Videoverslag: Bewoners van Molenbeek willen samenleven

maandag 25 juni 2012

De controle van een jonge vrouw in nikab was het begin van een woelige reeks evenementen die de gemeente Molenbeek nog maar eens in een slecht daglicht stelden. Enkele bewoners zijn het beu dat een hele gemeenschap met de vinger wordt gewezen voor het gedrag van enkele extremisten en organiseerden een kleurrijke mars. Driehonderd mensen maakten zondag van onder hun paraplu duidelijk dat ze willen samenleven.

reageer

2 reacties

  • door Thierry-Limpens op maandag 25 juni 2012

    Prachtig initiatief !

    • door christina op zaterdag 7 juli 2012

      zeker weten ;-)

Lees alle reacties