Als het aantal maandelijkse steungevers van DeWereldMorgen.be niet drastisch stijgt, krijgt u binnenkort enkel een zwart scherm te zien.

Beste lezer,


Als u vindt dat DeWereldMorgen.be moet blijven bestaan, stort dan nu een bijdrage. Onze financiële middelen krimpen, terwijl het aantal lezers groeit.

Gemiddeld hebben we maandelijks 350.000 unieke bezoekers. Maar het geld dat we van onze partners krijgen is sinds onze opstart gehalveerd doordat zij moeten besparen. Bovendien komt één derde van onze inkomsten van subsidies en is het lang niet zeker of we die zullen behouden.

DeWereldMorgen.be is in Vlaanderen een belangrijk forum voor visies, verhalen en stemmen die niet of te weinig aan bod komen. Om die zichtbaar te maken, moeten we dag na dag keihard werken. Dat doen we met een klein team dat gelooft in zijn project.

Wij willen graag doorgaan met DeWereldMorgen.be. Nu meer dan ooit. Er is nood aan media, waar informatie over alle geledingen van de maatschappij te vinden is.

Uw steun is nodig. Niet om winst te maken, maar om te doen waar we goed in zijn.

Steun via paypal

Steun via homebanking

Geef een permanente opdracht ten gunste van DeWereldMorgen.be
op nummer BE20 5230 4277 5156 (BIC: TRIOBEBB)
met vermelding "steun DeWereldMorgen.be"

about
Toon menu

Campagne rechtvaardige fiscaliteit gelanceerd op Europese vakbondsbetoging

donderdag 30 september 2010

BRUSSEL - 80.000 militanten uit heel Europa namen deel aan de Europese vakbondsbetoging tegen de besparingsplannen van de Europese regeringen.

Dé ideale gelegenheid om een campagne voor een rechtvaardige fiscaliteit te lanceren. Dat dachten de mensen van FAN, het financieel actienetwerk, de Belgische vakbonden en enkele NGO's ook. En dus trokken ze de straat op.

reageer

Eén reactie

  • door ronyvo op donderdag 30 september 2010

    Knap filmpje broertje.

Lees alle reacties