De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

wat de Franse overheid verzwijgt over charlie Hebdo aanslag

woensdag 2 september 2020 10:59
Spread the love

Op 7 januari 2015 vond rond 11.30 uur een schietpartij plaats op het hoofdkwartier van het satirische weekblad Charlie Hebdo. Elf mensen mensen werden gedood ,8 journalisten,een bezoeker en een politieagent.

Volgens de versie van de Franse regering waren de daders van de bloedige aanslag op Charlie Hebdo de broers Saïf en cherif kouachi en een scholier van 18 jaar Hamyd Mourad was de chauffer van de vluchtauto.

Het grote probleem is dat scholier Hamyd Mourad op school was op het moment van de aanval en is de avond zich gaan aangeven .

Dus hij was vals beschuldigd de bestuurder van de vlucht auto te zijn.

Volgens de minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve werd de aanslag uitgevoerd op een zeer professionele manier, de efficiëntie van goed opgeleid speciale strijdkrachten commandostijl verder zei hij dat zeer moeilijk zou geweest zijn om de daders te vinden, als ze niet de “fout” gemaakt zouden hebben , hun 3 identiteitskaarten achter te laten in hun verlaten vluchtauto. Dit ruikt naar opgezet spel.

Het is zeer ongeloofwaardig, gewoon de burgers beschouwen als een zwakzinnige kudde.

https://www.francetvinfo.fr/faits-divers/attaque-au-siege-de-charlie-hebdo/video-une-nouvelle-video-montre-les-freres-kouachi-apres-l-attaque-de-charlie-hebdo_796331.html

https://www.youtube.com/watch?v=71-N0ws-0BA

In deze video kunnen we zien dat de vermoedelijke daders na de aanslag niet gehaast waren ,ze namen hun tijd om nog “Allah Akbar” en ‘”on a vengé le prophète Mohamed “we hebben profet mohamed gewroken”te roepen en hun wapens te controleren .

Als ze  vertrokken zijn van Charlie Hebdo langs Allée Verte zaten ze onmiddellijk vast in hun auto want de straat was verspert door minstens 2 politie auto’s. De vermoedelijk daders zijn uit hun auto gestapt en zijn beginnen schieten tegen de politie auto’s. Na een paar schoten is de politie achteruit gegaan maar in een van de video’s zien we de auto van de vermoedelijk daders en van de politie zeer dicht bij mekaar waren maar de politie is achteruitgegaan en een vrije doorgang aan de auto van de vermoedelijke daders gegeven heeft.

Mijn conclusie is dat de politie heeft de vermoedelijk daders laten passeren en vluchten. Als ze gewoon de auto dwars op straat zouden zetten en zelf vluchten dan zaten de daders vast.

Het is zoals de procureur van Parijs zegt een ‘wonder’ dat de politiemannen niet geraakt werden.

Uiteindelijk hebben de daders probleemloos kunnen vertrekken langs de boulevard Richard Lenoir en toch nog teruggekomen langs de andere kant van de boulevard Richard Lenoir, volgens Google maps lijkt een traject van ongeveer 2 km. Waarom zouden de achtervolgde vluchtend ‘moordenaars’ terug komen dicht bij Charlie Hebdo?

Hier verschijnen nog 2 politiemannen te voet en nog steeds onbewapend. Voor de tweede keer stappen de vermoedelijke daders uit hun auto en lossen een paar schoten. Zeer ongeloofwaardig bij de tweede confrontatie schieten de politieagent nog steeds niet terug. We zien ook niet dat de politieagent Ahmed Merabet werd geraakt maar wel op de grond ligt.

      volledige opname van video’s openbaren

Hier vraag ik aan oud president François Hollande en de huidige president Macron om de volledige opname van de twee video’s te openbaren en niet alleen kleine stukken. Als de Franse regering het niet doen dan zijn ze feiten, bewijzen, de waarheid aan te verbergen.

De vermoedelijke daders zijn ongeveer 20min in de nabijheid van Charlie Hebdo gebleven.

De originele video, niet gemanipuleerd, kon men zien op youtube maar is snel daarna verdwenen. Franse regering verbergt iets.

http://www.ibtimes.com/paris-attack-video-gunmen-filmed-shooting-wounded-police-officer-1776004

https://www.youtube.com/watch?v=f2izrM60ZkE(niet meer beschikbaar)

Als men goed kijkt kan men zien dat de daders hebben niet geschoten op de politieman op de grond maar wel daarnaast geschoten. De video toont waarschijnlijk acteurs die een nep moord laten zien, het is niet het authentieke verslag van de daadwerkelijke moord.

De Franse overheid loog over het vermoorden van deze politieagent, om te tonen hoe wreed de vermoedelijke daders zijn om een genade schot te geven aan een hulpeloze ,onmachtige politieagent gewond op de grond .

Het is ook zeer intrigerend en onbegrijpelijk dat ze hebben kunnen ontsnappen zonder gezien te worden, het elfde arrondissement in Parijs is de meest dichtbevolkte in de stad.  Hoe hebben de vermoedelijke daders kunnen vluchten ongehinderd tegen het verkeer in de meest dichtbevolkte wijk van heel Frankrijk?

http://www.panamza.com/180115-charlie-trajet/

Er zijn ook tegenstrijdigheden tussen vluchtroute van de vermoedelijke daders en de plaats waar de auto werd gevonden.

Volgens de politie hebben ze gereden van de boulevard richard lenoir naar place colonel -Fabien vers Porte de Pantin verder naar Rue meaux dicht parc des Buttes-chaumont 19 arrondissement,waar ze een andere auto genomen hebben.

Volgens leden van de zionistische vereniging Migdal en de joodse verdedigingscompetitie (JDL) hebben de vermoedelijke daders Cherif en saïf Kouachi hun vluchtauto achtergelaten en een ander voertuig beroofd in het centrum van het joodse gebied in Parijs. Deze verklaringen en getuigenissen door een zionistische vereniging lijken gefabriceerd om de officiële versie te steunen.

           Verdachte “zelfmoord” van politie agent Heldric Frédou,

Kort nadat hij geweigerd heeft een bevel van de overheid om de stoppen met een gevoelige onderzoek werd hij op de nacht van de aanslagen dood aangetroffen met een kogel in zijn hoofd.

Volgens de overheid pleegde hij “zogezegd’ zelfmoord met zijn dienstwapen.

Zijn familieleden geloven niet dat het een zelfmoord was.

De politie heeft de Franse wetgeving geschonden door te weigeren het autopsie verslag aan zijn familie over te brengen. Geen hoog vertegenwoordiger van de overheid waren aanwezig op de begrafenis.

Deze vermoedelijke moord op een politieagent heeft een krachtig signaal afgegeven aan de politie om nog verdere serieuze onderzoeken langs niet-officiële verhaal  te voorkomen.

              Charlie Hebdo een Zionist lobbyclub geworden

De politieagent Heldric Frédou onderzocht de relatie tussen Charg (Charlie hebdo-editor) met zijn partner Jeannette Bougrab,ze was zionist, ‘islamofobe’ en staatssecretaris onder president Sarkozy.  

 De politieman vermoedt dat het charb-Bougrab relatie mogelijk verband houdt met de financiering van Charlie hebdo-magazine door de zionist lobby om het  te kunnen redden van een faillissement.

Een maand vóór de aanslag werd  het failliet Charlie Hebdo weekblad gekocht door Eduard Baron de Rotschild, dat toevallig de oprichtersfamilie van Israël is. Dus is Charlie Hebdo een Zionist lobbyclub geworden met Philippe Val als nieuw Directeur en de journalisten Caroline Fourest en Bernard -Henry lévy.

Het weekblad is mogelijk betaald om anti-islam cartoons te publiceren.

Lachen en spotten met de moslims en hun profeet is vrijheid van meningsuiting, lachen en spotten met joden is antisemitisme, aanzetten tot haat en geweld en kan de lezers kwetsen.(1)

               De maker van de video van aanslag

Janek,een Poolse arbeider bevond zich  op wonderbaarlijke wijze in een perfecte positie  om de ontsnapping van de vermoedelijke daders uit de kantoren van Charlie Hebdo te filmen. Janek kreeg op de een of andere manier toegang tot het dak van een gebouw dat eigendom was van Geoffroy Sciard, een rijke man met banden met Franse inlichtingendiensten (DGSE) en Laurent Dassault en vriend van Netanyahu’s en een pijler van Israël’s ultra-rechts en zijn militair-industriële complex.

                       Gijzeling van de personeel van een drukkerij

De broers kouachi hebben waarschijnlijn gepanikeerd door de valse beschuldigingen en zijn op vlucht geslagen. Waarschijnlijk waren ze al de tijd geschaduwd door de politie en hebben zich verscholen van de politie in een drukkerij in Dammartin-en-Goële a 36km de Paris.

http://www.lemonde.fr/societe/article/2015/01/09/les-freres-kouachi-retranches-dans-une-entreprise-en-seine-et-marne_4552370_3224.html

De politie zegt dat de broers Kouachi hebben geslapen in een bos en als ze van de bos buiten kwam hebben ze een auto ‘gekaapt’.(2)

Waarschijnlijk waren ze al de tijd geschaduwd door de politie en daarna achtervolgd, er waren al schoten gewisseld en een van de broeders was al gewond aan de keel. Daarom moest de minste slechte optie kiezen namelijk zich schuilen in  een drukkerij.(3)

Hoe konden ze de militaire arsenaal dat de politie “gevonden” heeft in de drukkerij mee  brengen als ze moesten zo snel mogelijk een auto stelen en vluchten van de politie? De militaire arsenaal kon alleen geplaatst worden door de politie na het vermoorden van de broers Kouachi . (4)

Gedurende de aanslag van Charlie Hebdo waren ze commando stijl rambo’s die vermoedelijke militaire training genoten hebben en uitermate koelbloedig en professioneel en twee dagen later waren ze laffe slappelingen die zich lieten slachten als schapen. Waarschijnlijk werden ze vermoorden als ze wilden zich overgeven. Waarschijnlijk om hun versie van de feiten te verzwijgen.

Vrijheid van meningsuiting van de westerse wereldoverheersers

Charlie Hebdo was wel partijdig in zijn vrijheid van meningsuiting, heel vrij als het gaat om de moslims te denigreren, belachelijk te maken, bespotting van moslims.

Als sommige van hun journalisten  kritiek hadden op joden dan werden ze wel ontslagen zoals cartoonist Siné et journaliste Zineb El-Rhazoui  .

Vrijheid van meningsuiting, maar niet voor iedereen – Al-Yaqeen

https://www.ladepeche.fr/article/2015/05/15/2105311-charlie-hebdo-une-journaliste-menacee-de-licenciement-se-dit-scandalisee.html

https://nos.nl/artikel/2103238-cartoonist-sine-te-controversieel-voor-charlie-hebdo-overleden.html

                        Franse Media eigendom van Wapenfabrikanten

De meeste tijdschrijften  in Frankrijk  zijn eigendom van wapenfabrikant Lagardére (fabriceert drones voor Israël).De belangrijkste TV kanaal is eigendom van Bouygues die helpt Israel met de bezetting en kolonisatie van Palestina.

Krant figaro is eigendom van wapenfabrikant Dassault ,vlietuigen die Israel gebuikt om de Palestijnen te bombarderen.

Charlie Hebdo is eigendom van bankier baron Eduard de Rothschild die de Israëlische nationaliteit gekregen heeft.

De grootse publiciteitsbedrijf, waarop alle media afhankelijk is voor financiering is eigendom van Bolloré grote plunderaar van Afrikaanse natuurbronnen.(5)

De president en ministers zijn vertegenwoordigers, woordvoerders en verkopers van hun bazen, de grote multinationals.

Ook de foto van de “moedige” protestmars van wereldleiders was een  public relations foto in een goed bewaakte lege straat. De wereldleiders kwam bijeen in Boulevard Voltaire met de families van de slachtoffers en de weg werd afgesloten…

http://www.lemonde.fr/attaque-contre-charlie-hebdo/article/2015/01/07/comment-s-est-deroulee-l-attaque-contre-charlie-hebdo_4550930_4550668.html

1.https://www.knack.be/nieuws/belgie/in-een-klimaat-van-groeiend-antisemitisme-willen-sommigen-carnaval-toch-nog-laten-verglijden-in-een-rondje-joodje-pesten/article-opinion-1567615.html

2.Vendredi matin, «les Kouachi sont sortis à pied d’un bois» à hauteur de Nanteuil-le-Haudouin, et «ont braqué une automobiliste, lui prenant sa voiture. Dans leur fuite, il rencontre une équipe de police. Un échange de tirs a eu lieu».
3.http://www.lemonde.fr/societe/article/2015/01/09/les-freres-kouachi-retranches-dans-une-entreprise-en-seine-et-marne_4552370_3224.html#xpJ13dB76Q1MBwuF.99

4.A l’intérieur, un arsenal de guerre est découvert : un lance-roquette M82 avec une roquette engagée, 10 grenades fumigènes, 2 fusils mitrailleurs kalachnikov et deux pistolets automatiques.
En savoir plus sur http://www.lemonde.fr/societe/article/2015/01/09/les-freres-kouachi-retranches-dans-une-entreprise-en-seine-et-marne_4552370_3224.html#4Dtffyor80l1qY54.99

www.panamza.com 

5.https://en.wikipedia.org/wiki/Bollor%C3%A9

CHARLIE HEBDO: All Of History Is A History Of False Flag Operations

“Je ne sais pas qui je suis:” Cynthia McKinney’s Analysis of the Charlie Hebdo Massacre

https://www.dewereldmorgen.be/community/vrijheid-van-meningsuiting-van-meester-van-slaven/

Kevin Barrett “We are not Charlie Hebdo”

Michel Collon “Je suis ou je ne suis pas Charlie”

https://fr.wikipedia.org/wiki/Laurent_Dassault

https://www.dewereldmorgen.be/community/westerse-media-maken-propaganda-voor-laffe-wrede-wereldoverheersers/                  https://www.dewereldmorgen.be/community/westerse-politici-en-media-haatpredikers-tegen-zwakkere-anderen/

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!