De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

ISTANBUL ROMAN ?EN GRUP // ISTANBUL EKSPRES FASILAVOND = UITVERKOCHT

ISTANBUL ROMAN ?EN GRUP // ISTANBUL EKSPRES FASILAVOND = UITVERKOCHT

vrijdag 9 november 2018 17:22
Spread the love
Vrijdag 16 november 2018 |  Handelsbeurs |  Aanvang 20:15

 

Deze negende editie van het Istanbul Ekspres festival is opnieuw even verscheiden als de stad zelf is. Alle facetten zitten in het programma vervat. Het uitbundig feesten en dansen tijdens de Fasil avond. De rijke Ottomaanse traditie bij Incesaz en de smeltkroes van culturen in de festivalproductie Bright Bridges, waarbij Turkse, Roemeense en Belgische muzikanten elkaar vinden. Het leven van een wereldstad op maat van een muziekpodium.

Muziek die ontroert, beroert en doet dansen. Ho?geldiniz!

Fas?lavond met ?stanbul Roman ?en Grup

Op dit fas?lconcert geniet je traditiegetrouw van heerlijke mezze en rak? – oftewel Turkse hapjes en de nationale Turkse drank.

De plaatsen zijn beperkt, dus reserveer tijdig.Tijdens de Ottomaanse periode weerklonk fas?l in Turkse paleizen en gegoede huizen. Tegenwoordig is deze lichte klassieke muziek vooral te horen in Istanbulse restaurants. Want geen fasil zonder rakitafel. 

Tijdens Istanbul Ekspres kan dit muzikaal eetfestijn niet ontbreken. Deze editie voegen Romamuzikanten en -danseressen nog extra ambiance toe.

De Centrale | intercultureel centrum    Kraankindersstraat 2 – 9000 Gent    www.decentrale.be

 

take down
the paywall
steun ons nu!