De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Ercan Demirel speelt voor enthousiast publiek

Ercan Demirel speelt voor enthousiast publiek

zaterdag 21 mei 2011 17:18
Spread the love

Voorprogramma H. Volkan Güven warmde het publiek op voor het optreden van Ercan Demirel. Dj Mega sloot het feest ’s nachts af.

Gitarist Ercan Demirel (1984) komt uit het Duitse Mainz. Met zijn zwoele stem bekoort hij veel mensen. “Ik begon op mijn achtste met gitaar. Vijf jaar later heb ik me helemaal op mijn zangcarrière gestort”, aldus Ercan Demirel.

Op het nippertje

Oorspronkelijk zou Gökhan Türkmen optreden, maar omwille van visumproblemen slaagde hij er niet in om Turkije te verlaten. Zijn concert wordt verplaatst naar oktober. De organisatoren konden hem op het laatste nippertje vervangen door Ercan Demirel.

Enthousiast publiek

Demirel is tevreden over de avond. “Dit is de eerste keer dat ik in België mocht optreden. Het publiek was super! Ik kon mijn talent aan de mensen tonen. Ik ben heel blij met deze kans!”

© 2011 – StampMedia – Tekst en foto: Pinar Akar

take down
the paywall
steun ons nu!