Cultuur -

Radio Mukambo 306 – Braziliaans Surrealisme

Braziliaanse forró-gekte ontmoet surrealistische Belgische groove. Dat is waar Anavantou voor staat. De Braziliaans/Belgische ontmoeting zal zijn debuut 'Brincantes' (cd van de week) voorstellen op Saint-Gilles loves Electro-Brazil, een gratis muziekfestival op de Parvis waar Mukambo je zal laten dansen op de betere Braziliaanse producties van het moment.

woensdag 5 juli 2017 09:49
Spread the love

Radio Mukambo kondigt ook het Afro-Latino festival in Bree aan met Mokoomba (Zimbabwe), Meta & the Cornerstones (reggae, NYC) & Moodcollector (ska/reggae) ++ de Haïtiaanse rapper Vox Sambou komt naar de Zomer van Antwerpen (Muziek in de Wijk) voor vijf gratis concerten!

Luister hier: www.mixcloud.com/RadioMukambo/radio-mukambo-306-brazilian-surrealism/

Download: www.groovalizacion.com/mukambo9

CD van de week: Anavantou! – Brincantes

Tracklist:

 1. Anavantou! feat. Dona Nadir – Brincantes da Mussuca
 2. Quantic & Nidia Gongora – Que Me Duele
 3. Mokoomba – Masangango
 4. Vox Sambou – Angelitos
 5. Elom 20ce feat. Amewu & Blitz The Ambassador – Aveugles, Bavards et Sourds
 6. Anavantou! – Maracatu E?ta
 7. Dona Onete – Faceira
 8. Courtney John – Southern Wind
 9. Meta and The Cornerstones – Somewhere In Africa
 10. MoodCollector – Hammock
 11. Vox Sambou – Humano Medley
 12. Imidiwan – Omar Bashir
 13. Anavantou! feat. Os Vitos – Vitos Beat

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!