Katja Pire

Boomplantactie Hart Boven Hard

Op 21 maart begonnen de lente en International Day of Forests. Een ideale dag om bomen te planten, samen met BOS+ en milieuorganisaties. Een honderdtal sympathisanten hielp bij de aanplanting van een bos om de 1,1 ha kale vlakte in Affligem. De actie vormt een aanloop naar de Grote Parade in Brussel op zondag 29 maart. Ook markeert ze het moment waarop Hart Boven Hard en de Franstalige zusterorganisatie Tout Autre Chose via crowdfunding 50% binnen hebben.

maandag 23 maart 2015 12:21
Spread the love

Bomen geven ons zuurstof. Ze maken grijs Vlaanderen groener, leefbaarder, mooier, … Mens en dier kunnen uitblazen tussen bomen. Ze halen fijn stof uit de lucht en redden daarmee heel wat mensenlevens. Een fotoreportage van Katja Pire.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!