Lokaal, Antwerpen -

American Stars on Wheels in Antwerp Expo

ANTWERPEN - De organisatoren van Stars on Wheels en American Power on Wheels bouwden samen een groot nieuw in- en outdoor evenement en presenteerden 'American Stars on Wheels'. De eerste uitgave was op zaterdag 25 en zondag 26 augustus in Antwerp Expo.

zondag 26 augustus 2012 23:55
Spread the love

Onder een nieuwe naam en concept wordt dit jaarlijks de tweedaagse thuishaven voor de in- en outdoor show van Amerikaanse cars en bikes.

American Stars on Wheels vond plaats op een oppervlakte van 78.000 m² verdeeld over 3 hallen indoor en een enorme plaats voor 1.500 tot 2.000 auto’s buiten: van alle soorten Amerikaanse wagens en motoren, original, custom en hot rods of gerestaureerd.

Alle voertuigen waren dus welkom zolang ze maar afkomstig waren van Amerikaanse constructeurs. Het accent lag uiteraard op de Amerikaanse oldtimers en classic-cars uit de jaren dertig tot zeventig, maar ook modernere voertuigen van Amerikaanse origine zijn dit weekend neergestreken in Antwerp Expo.

Er was ook van alles naast te beleven zoals diverse verkoopsstands met accessoires. Zaterdag trad J & B  band op en zondag de Rumbie Jacks.

De tweede editie zal plaatsvinden op 31 augustus en 1 september 2013.

Bekijk een uitgebreide fotoreportage: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157631241853246/show/

take down
the paywall
steun ons nu!