Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Hulpverlening, Greatest Gift Festival, Soepbedelingen, Gospeloptredens, Daklozencentra -

Feestdagen voor iedereen?

ANTWERPEN - Niet iedereen krijgt geschenken of heeft gezelschap tijdens de feestdagen. Maar gelukkig proberen diverse verenigingen daar tijdens de eindejaarsperiode iets aan te doen. Zoals bijvoorbeeld de Koinonia Ministries vzw uit de Antwerpse Duinstraat. Zij organiseerde vrijdag 23 december het ’Greatest Gift Festival’ op het Antwerpse Sint-Jansplein.

zaterdag 24 december 2011 15:55
Spread the love

Gratis uitdelen van kledij, duizend porties soep en stokbrood, gospel- en dansoptredens, kinderanimatie, een kleine kerstmarkt en een attentie voor alle bezoekers, dat waren de ingrediënten van het Greatest Gift Festival. Dankzij de samenwerking met daklozen- en minderbedeeldencentra in Antwerpen werden zoveel mogelijk mensen uitgenodigd. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!