Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Music For Life, Winterfeest Antwerpen, Kerst kerst Kerst, Winterbar Park Spoor Noord, Kerstbomen versieren -

Winterfeest ‘Kerst Kerst Kerst’ in ’t park

ANTWERPEN - Winter in Antwerpen. Op zondag 18 december 2011 kon iedereen de kerstsfeer opsnuiven aan de waterspeeltuin in het Antwerps Park Spoor Noord. Een deel van het park werd dan omgetoverd tot een betoverend winterdorp inbegrepen een markt met zelfgemaakte spullen.

maandag 19 december 2011 14:40
Spread the love

Iedereen kon er onder andere genieten van een heerlijke brunch, kerststalletjes aankopen ten voordele van de Studio Brussel-actie Music For Life, een optreden bijwonen van Golden Glows, typische kerstgeschenken kopen en er was bovendien nog sneeuwpret voor jong en oud. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!