“Moeras van leugens” Toon Mondelaers, activist

“Ik ben al vanaf het begin steungever en lezer van DeWereldMorgen.be omdat ik het belangrijk vind alternatief nieuws uit de tegenbeweging te ontvangen om zo te kunnen ontsnappen uit het moeras van de berichtgeving van de gewone media die meer leugens dan waarheden verkopen en de mensen willen doen geloven dat er geen alternatief is voor de huidige toestand. Doe zo voort. ...

donderdag 6 oktober 2011 23:49
Spread the love

Moeras van leugens” Toon Mondelaers, activist

Ik ben al vanaf het begin steungever en lezer van DeWereldMorgen.be omdat ik het belangrijk vind alternatief nieuws uit de tegenbeweging te ontvangen om zo te kunnen ontsnappen uit het moeras van de berichtgeving van de gewone media die meer leugens dan waarheden verkopen en de mensen willen doen geloven dat er geen alternatief is voor de huidige toestand. Doe zo voort. Jullie verspreiden belangrijk nieuws.”

Wilt u mee groeien met DeWereldMorgen.be?
Voorzie ons dan van de nodige zuurstof

We zoeken dus zeker 100 mensen die DeWereldMorgen.be elke maand voor 25 euro zuurstof willen toedienen. Natuurlijk mag u ons ook steunen met 10 euro of 5 euro per maand, we weten immers dat vele lezers dat makkelijker aankunnen. Ook éénmalige giften zijn meer dan welkom.

Om steungever te worden, kunt u het formulier downloaden dat u ons dan per post kunt terugsturen: klik hier

Alvast hartelijk dank namens de hele DeWereldMorgen.be-ploeg.

                    Dirk Barrez & Han Soete

PS: U kunt natuurlijk ook een bestendige opdracht geven via het PC-banking systeem van uw bank.

Rekeningnummer DeWereldMorgen.be:  

  • 523-0427751-56 (Triodos)
  • IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB

take down
the paywall
steun ons nu!