Sfeer snuiven op Puerta del Sol in Madrid

MADRID -- Onderweg naar Puerta del Sol, het plein dat al twee weken bezet wordt, hoorde ik van de gewelddadige ontruiming van het kamp op de Plaça Catalunya in Barcelona. Verontwaardiging alom op Puerta del Sol over het optreden van de politie. Via socialenetwerksites werd er opgeroepen tot een steunbetoging. Er werd gevraagd om symbolisch een zonnebloem mee te nemen.

vrijdag 27 mei 2011 22:03
Spread the love

Indignados Puerto del Sol Madrid 6 Indignados Puerto del Sol Madrid 8 Indignados Puerto del Sol Madrid 9 Indignados Puerto del Sol Madrid 10 Indignados Puerto del Sol Madrid 1 Indignados Puerto del Sol Madrid 4 Indignados Puerto del Sol Madrid 2 Indignados Puerto del Sol Madrid 3 Indignados Puerto del Sol Madrid 5 Indignados Puerto del Sol Madrid Madrid

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!