Wil van Dommelen, voorzitter van 't (h)art voor iedereen

't (h)art voor iedereen werd eind 2008 opgericht en blijft nog steeds groeien. Het draait geheel op de inzet van vrijwilligers en wordt gesteund door artiesten uit allerlei disciplines en Rotary Antwerpen Metropool.

Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Daklozen, Bij ons / chez nous, Kunst met (h)ART, Wil Van Dommelen, Rotary, 't (h)art voor iedereen -

Kunst met (h)ART

vrijdag 27 mei 2011 18:30
Spread the love

ANTWERPEN – Dit land, dat tot de twintig welvarendste van de wereld behoort, telt elk jaar steeds meer daklozen. Het laatste decennium verdubbelde hun aantal.

Een onrustwekkende trend waarvoor helaas niet altijd een directe oplossing voor het grijpen ligt. Wat wel kan worden gedaan, is hun primaire behoeften invullen. Onderdak, kleding, warm eten, sanitaire voorzieningen.

‘t (h)art voor iedereen organiseerde een kunstveiling waarvan de opbrengst integraal besteed wordt aan grassroots-organisaties die voor en door daklozen opgezet werden. ‘t Kloosterke in de Antwerpse Ploegstraat is er een voorbeeld van.

take down
the paywall
steun ons nu!