Lokaal, Antwerpen -

Sinterklaas in Antwerpen:’Hij’ komt ,’Hij’ komt aan in regenweer

zondag 14 november 2010 16:14
Spread the love

De aankomst van Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten ging vorige zaterdag gepaard met barslechte weersomstandigheden, maar die konden de kinderen niet tegenhouden om hen te verwelkomen.De boot meerde in Antwerpen aan rond 14 uur, waarna Sinterklaas naar de Grote Markt trok. Van op het balkon van het Schoon Verdiep meldde hij dat er geen stoute kinderen waren.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!