Lokaal, Antwerpen, Vitalski, Café Kiebooms, Guy Swinnen, Els Aerts, Gene Bervoets, Christer Elving, Cult 2060 -

CULT 2060 dé cultuurmarkt van Antwerpen-Noord

dinsdag 2 november 2010 12:15
Spread the love

ANTWERPEN – Op en rond het De Coninckplein vond op zondag 31 oktober Cult 2060 plaats, een cultuurfestival dat Antwerpen 2060 in de kijker plaatst. Cult 2060 bracht cinema, livemuziek, dans, comedy, auteurs, ontbijt met pianomuziek, beeldende kunst, fotografie, kinderanimatie, een cultuurmarkt en nog veel meer.

Het cultuurfeest heeft Antwerpen 2060, met zijn diverse culturele aanbod, het De Coninckplein en Permeke- vijf jaar- extra in beeld gebracht. Zo konden meer en meer mensen deze buurt op een originele manier ontdekken en beleven. Enkele sfeerbeelden hieronder:
 

take down
the paywall
steun ons nu!