Antwerpen, Stampmedia, Onderwijs, Antwerpen, Leerkrachten, Park Spoor Noord, Ghana, Uitwisseling -

Het stedelijk onderwijs gaat vreemd

Het stedelijk onderwijs gaat vreemd
zondag 20 juni 2010 11:14

Op 19 juni vond in Park Spoor Noord het benefietfeest voor het Ghana-project plaats. Op initiatief van de vzw Tsatsaboli en in samenwerking met de Stad Antwerpen en het stedelijke onderwijsnet, worden deze zomer dertien leerkrachten op onderwijsmissie gestuurd naar Ghana. In Kpando zullen ze de handen in elkaar slaan met de plaatselijke leerkrachten om de onderwijskansen voor kinderen in de streek te verbeteren.

Op het benefietfeest kregen de aanwezigen alvast een voorsmaakje van het leven in Ghana. Naast de hapjes en drankjes was er ook een live optreden van de Borborbor-groep, die met hun uitbundige dans- en muziekoptreden het Park Spoor Noord in een Afrikaanse sfeer onderdompelden.

Meer info op www.stedelijkonderwijsgaatvreemd.be

© 2010 – StampMedia – Bart Steurs

take down
the paywall
steun ons nu!