De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Wc’s, Netheid en Veiligheid in de Brusselse Metro ( nl + fr tekst )
Netheid, Veiligheid, Brusselse Metro -

Wc’s, Netheid en Veiligheid in de Brusselse Metro ( nl + fr tekst )

donderdag 8 juli 2010 01:51
Spread the love

Wie regelmatig de Brusselse metro of premetro neemt, kan er niet om heen. In drukbezochte stations als Beurs of Anneessens hangt een onvervalste urinegeur. Maar is dat in alle stations het geval? Hoe groot is het probleem? Welke stations zijn aangenaam om te gebruiken en welke niet? Zijn de toiletten toegankelijk en proper? Maar vooral: zijn ze er of zijn ze er niet?
Jef Van Damme bezocht de voorbije maanden alle metro- en premetrostations en onderwierp ze aan een onderzoek. De resultaten vindt u op deze website.
Mocht u er een en ander aan toe willen toevoegen, doe gerust

•••

Metr-O-net.be
Wc, Propreté et Sécurité dans le Métro Bruxellois

Ceux qui prennent régulièrement le métro ou le prémétro bruxellois ne peuvent pas y échapper. Les stations très fréquentées comme Bourse ou Anneessens sont imprégnées de l’odeur inimitable d’urine. Mais est-ce le cas pour toutes les stations? Quelle est l’étendue du problème? Quelles stations sont agréables et lesquelles ne le sont pas? Les toilettes sont-elles accessibles et propres? Mais surtout: y en a-t-il ou non?
Ces derniers mois, Jef Van Damme a visité toutes les stations de métro et de prémétro et les a soumises à une enquête. Vous trouverez les résultats de cette enquête sur ce site.
Si vous souhaitez ajouter des remarques, surtout n’hésitez pas.

E-mailadres:info@metr-o-net.beWebsite:http://www.metr-o-net.beLocatie:MetroNet

Bron :  Sam Enklinken  (oprichter)

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!