De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Scouts bezetten Antwerpen

Scouts bezetten Antwerpen

maandag 4 april 2011 11:00
Spread the love

Internationaal

Het evenement krijgt een internationaal tintje. Tijdens de georganiseerde activiteiten leren kinderen en jongeren Europa kennen. Noord, zuid, bossen en steden, alles komt aan bod. Tijdens het spel doorkruisen de scouts en gidsen de hele stad. Alle mogelijke pleinen en parken worden omgevormd tot speelplek. Ook het Stadspark, de Groenplaats en het Sint-Annastrand komen aan bod.

Voor iedereen

Alle scouts en gidsen uit Antwerpen en omgeving zijn welkom. De takleiding kan haar leden inschrijven kan tot 9 april. Hoewel A’penkuren een typisch scoutsspel is, zijn toeschouwers bijzonder welkom. Het belooft een ongeziene en spannende scoutsnamiddag te worden.

Medewerkers gevraagd

A’penkuren wil kinderen een onvergetelijke tijd laten beleven, maar daarvoor zijn uiteraard ook heel veel medewerkers nodig. Alle groepsleiding, oudleiding en alle leiders en leidsters die hun leden niet hoeven te begeleiden op 7 en 8 mei wordt gevraagd om zich in te schrijven.

Meer informatie vind je op www.apenkuren.be en via loewie@apenkuren.be

© 2011 – StampMedia – Tekst: Zeger Smedts, foto: Karl Van den Bleeken

take down
the paywall
steun ons nu!